пятница, 8 февраля 2013 г.

розклад руху автобусів івано франкывськ

Сезон перевезень жителв мст  селищ до садово-городнх масивв розпочнеться з 8 квтня  триватиме до 1 листопада. Спецальним розпорядженням ОДА органам виконавчо влади на мсцях доручено розробити маршрути  розклади руху автобусв, залучити й укласти вдповдн угоди з перевзниками, передбачивши вдшкодування  втрат доходв вд пльгових перевезень пасажирв. Ще до початку сезону мають бути вдремонтован пд’зн дороги, обладнан зупинки необхдними знаками, нформацйними табличками з розкладом руху автобусв та  поздв.

      Вдповдно до ршення виконавчого комтету мсько ради 54 вд 18.02.2010року з 15 квтня 2010року по вулиц Б.Хмельницького будуть курсувати 3 автобуси маршруту 63 “вул. Хмельницького – АС-3”.       Схема руху у прямому напрямку: зупинка “вул. Б. Хмельницького” – вул. Хмельницького, Сагайдачного, Вовчинецька, Привокзальна, Б.Лепкого, Счових Стрльцв, П. Орлика, Новгородська, Галицька, Набережна м. Стефаника, Мазепи – зупинка “АС-3”.     

      Виконавчим комтетом ¶вано-Франквсько мсько ради з 15 квтня 2010 року органзовуються автобусн спецмаршрути для перевезень мешканцв мста до садово-городнх масивв:       1. “Вокзал – Автоливмаш - ДБК (сади)” з рухом по вул.:       - прямий напрямок: Богдана Лепкого, Незалежност, Тисменицькй, Юност;       -зворотний напрямок: Юност, Тисменицька, Незалежност, Богдана Лепкого, Гаркуш, Вовчинецька, Привокзальна.      

Пд час святкування 65- рчниц Перемоги у Великй Втчизнянй вйн для перевезення ветеранв до мсць проведення заходв в ¶вано-Франквську буде задяно 5-7 автобусв. 8 травня бля Меморального кладовища (вул. Лепкого) стоятиме 2 автобуси "Богдан". Псля урочистих заходв вд музично-драматичного театру м. ¶. Франка буде органзовано спецрейси для перевезення ветеранв до мкрорайонв мста.   З мською Асоцацю таксиств досягнуто домовленост про пдтримку акц щодо безоплатного перевезення всма службами такс ветеранв з мсць проживання до меморального кладовища на вче, а також при необхдност —  псля урочистостей 8-о та 9 травня. Попереджено усх перевзникв мських автобусних маршрутв щодо перевезення без будь-яких обмежень у ц дн пльгових категорй пасажирв (учасникв вйни, бойових дй, нвалдв вйни та нших). За бажанням ветеранських органзацй буде подано транспорт для перевезення учасникв бойових дй до мсць Бойово слави (село Незвисько та селище Обертин).  

У першу чергу ними планують забезпечити важкодоступн грськ райони. До 2012 року влада плану забезпечити села шкльними автобусами в повному обсяз.   Пд час селекторно наради до нового навчального року мнстр освти та науки заявив, що до 1 вересня вс област Украни отримають шкльн автобуси, зазначив, що в поточному роц х закуплять за державн грош.

13 жовтня близько 22 години працвники МВС перешкодили виздов представникв ВО «Свобода» з ¶вано-Франквська до Кива для участ у марш за визнання УПА. У вдповдь на це 14 жовтня «свободвц» провели пкетування обласного управлння МВС з вимогами зупинити незаконн д млц. Автобуси з «свободвцями» не змогли вихати до Кива через втручання правоохоронцв, стверджуться в заяв обласно «Свободи». Шантажем, залякуванням та погрозами вони змушували водв та пдпримцв вдмовитись вд перевезення. В раз непослуху обцяли вдбрати у власникв автобусв лценз, а водв позбавити прав на керування транспортними засобами. Через це дво перевзникв вдмовились хати на Кив ще в обд. Натомсть «свободвц» виршили здйснити визд невеликими автобусами. Проте коли понад 150 людей та замовлений транспорт прибули до партйного офсу, туди ж прихали  правоохоронц. Застосувавши т ж методи, фактично змусили ще двох водв вдмовитись вд перевезення. Решта автобусв таки вирушила на Кив.

18 Жовтня 2010, 11:00 | Коментарв: 1

Вдколи на маршрут мж ¶вано-Франквськом  Верховиною з'явився цей зелений автобус, пасажири на обох станцях почали свдомо пдлаштовувати сво вд'зди  повернення так, щоби потрапити саме на нього. Людям подобаться здити цим рейсом тому, що власников автобуса Андрв Лещинському подобаться х возити. Виявляться, що у наших умовах його пдхд  революцйним, а погляди на органзацю власно прац - мало не ункальними.

19 Листопада 2010, 12:35

На Тернопльщин внаслдок ДТП перекинувся рейсовий автобус ¶вано-Франквськ—Луцьк. За даними обласно Державтонспекц, аваря сталася учора близько 18 години на автодорозi Iвано-Франкiвськ—Тернопiль за селом Хмелiвка Теребовлянського району.   53-рчний водй вантажного автомобля здйснював об’зд трактора з причепом, який зупинився на узбчч через те, що закнчилось пальне. При визд на смугу зустрчного руху вн допустив бокове зткнення з рейсовим автобусом «Еталон» сполученням «Iвано-Франкiвськ—Луцьк». Двох пасажирв доставлено в Бучацьку районну лкарню.

24 Листопада 2010, 8:53

     Кожного року, напередодн 19 грудня, серця дтей завмирають в очкуванн цього теплого родинного свята – Дня Святого Миколая. У цей свтлий та радсний день найбльше хочеться знову опинитися у дитинств та з нетерпнням чекати т казково мит, коли прийде Святий Миколай та щедро обдару подарунками. Кожна дитина надться на маленьке диво.       За пдтримки мського голови Вктора Анушкевичуса Молоджний мськвиконком спльно з Студентською радою при мському голов, Молоджною адмнстрацю вже традицйно провели благодйну акцю, яка вдбулась 18 грудня напередодн дня Святого Миколая.     

У новорчно-рздвяний перод — з 25 грудня цього року по 10 счня 2011-го — Льввська залзниця щоденно, крм ввторка, запроваджу курсування прискореного пасажирського позда пдвищеного комфорту другого класу, вдомого як рейковий автобус, за маршрутом ¶вано-Франквськ—Ворохта—¶вано-Франквськ. 

Останнй суботнй вечр грудня. ґ потреба похати з Пасчно до ґвропейсько площ. Час не пзнй – тому найперша надя на громадський транспорт. О 19.10 на зупинц оптимстично вдивляюся у темнь грудневого вечора, очкуючи на автобуси трьох маршрутв – «25», «25а», «6». Ще один маршрут «83» хоч не дуже пдходить, проте ним також можна скористатися.

Напередодн Рздва у рамках програми "Шкльний автобус" Блоберзька загальноосвтня школа, що на Верховинщин, отримала новий автобус. Це вже другий цнний подарунок вд районно держадмнстрац.

Прикарпатськ приватн перевзники просять пдвищити вартсть прозду пасажирв у примських  мжмських внутршньообласних автобусах.  З таким проханням вони звернулися до ОДА, пропонуюючи пдвищити вартсть прозду до 20 копйок за 1 км. Нараз в ОДА вивчають звернення перевзникв щодо економчного обAрунтування можливого пдняття вартост прозду. Тим часом перевзники ¶вано-Франквська просять мську владу скасувати безкоштовне перевезення пенсонерв з 10- до 16- години. Вони стверджують, що до таких дй х спонука збитковсть бльшост маршрутв. Адже з часу останнього зростання вартост тарифв на перевезення пасажирв у мст (1 грудня 2009 року) цна пального зросла на дв гривн.

Уряд готовий компенсувати укранським автоперевзникам повну ставку кредиту за купвлю нових автобусв укранського виробництва. Про це повдомив вце-прем’р-мнстр Украни – Мнстр нфраструктури Борис Колеснков.

Коли минулого тижня проводився рейд стихйними автостанцями примського сполучення, вод «маршруток» на Богородчани стали звичайними водями звичайних мкроавтобусв, як просто припаркували сво авта на вулиц Панаса Мирного, щоб… вдпочити! Про це повдомив депутат мськради вд ВО «Свобода» Сергй Стефанко, який  нцював переврку законност перевезень до Богородчан з вулиц Панаса Мирного. «Попри те, що на вулиц в очкуванн пасажирв стояли 15 мкроавтобусв, лцензя на здйснення пасажирських перевезень була лише в одного, – розповда С.Стефанко. – Вод решти нелегальних «маршруток» вже пасажирв не брали  говорили, що тут просто припаркували сво мкроавтобуси. Лише коли люди, як хотли хати до Богородчан, почали  обурювалися  погрожували поскаржитись голов ОДА, вод пдгнали три «Мерседеси»  таки забрали пасажирв». Крм того, С.Стефанко зазначив, що представники державтонспекц та податково нспекц, незважаючи на те, що на мсце под х попросив прибути заступник мського голови Микола Савич, на вулиц Панаса Мирного так  не з’явилися.

«Для придбання 9-ти шкльних автобусв ¶вано-Франквськй област видлено 3 млн грн. Тендер уже проведено. У жовтн автобуси наша область отрима», - повдомив 16 вересня депутатв обласно ради перший заступник голови облдержадмнстрац Василь Плавюк пд час сесйного засдання облради. 

автобус Теги ¶вано-Франквськ, Новини, Аналтика, Фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий